Brezplačno vedeževanje – nekaj dobrega za vas

brezplačno vedeževanje vam v dar

Za vas sem pripravila storitev brezplačnega vedeževanja

Brezplačno vedeževanje je namenjeno vsem vam, ki vas zanima samo kaka malenkost ali pa ker ste v stiski z denarjem. Vsak ima svoje razloge in popolnoma razumem vsakega izmed vas.

Brezplačnega vedeževanja ne gre izkoriščati. Namenjeno je temu, da vam nekaj dam, da naredim nekaj dobrodelnega, da vam dam pravzaprav v pokušino moj način podajanja odgovorov.

Kako sistem brezplačno vedeževanje deluje

Za vas sem pripravila facebook profil na katerem objavljam to in ono, med drugim pa ponujam brezplačno vedeževanje iz šalice kave, šloganje iz kave, vedeževanje iz kavne usedline. Ne za vse in ne vsak dan. Enkrat na teden bom izbrala šalico ali dve, jih objavila na javnem delu fb profila in napisala kaj se iz kavne usedline da prebrati za vas.

Zato pridite na fb profil, všečkajte profil, nato pa v zasebna sporočila pošljite fotografijo vaše šalice kafeta. Všečkajte me na Facebooku. Tam podajam brezplačne odgovore na vaša vprašanja preko vedeževanja iz kave.

Vas pa vabim, da me za poceni vedeževanje pokličete na številko 0906411. Strošek klica na to 090 številko, v primerjavi z drugimi številkami, ki jih drugi vedeževalci in vedeževalke ponujajo, je zelo nizek.

Se lahko brezplačno vedeževanje primerja z vedeževanjem po telefonu?

Naj vam povem, da je brezplačno vedeževanje preko Facebooka zgolj informativne narave. Odgovor preko storitve brezplačnega vedeževanja je zgolj informativen in se nikakor ne more primerjati z odgovori, ki jih dobite, ko me pokličete in v živo vprašate kar vas zanima.

Zakaj tako?

Ker so energije pri vedeževanju po telefonu drugačne, ker smo v istem času na istem mestu in mi lahko postavljate vprašanja in podvprašanja. Ne morete samo vprašat recimo kaj si partner misli o meni. To pa zato, ker je sto faktorjev lahko prisotnih in potem ne morem podati odgovora samo v nekaj stavkih preko brezplačnega vedeževanja.

Ko bo nekdo vprašal ali bom zamenjal službo, je lahko seveda odgovor DA ali NE. Pa vendar je to čisto premalo. Nikoli, res nikoli, ni dovolj odgovor DA ali NE. Ker v tem primeru lahko pride do menjave, torej je odgovor DA, pa vendar je veliko vprašanje ali je menjava službe iti iz dežja pod kap ali v sonce ali v še večjo nevihto dogajanja.

Ne smete pozabiti, da je marsikatera pot v pekel nevede tkalovana s srčnimi in dobrimi nameni. Ne smete pozabiti niti na pregovor, da ni vse zlato kar se sveti.

Zato je pravzaprav bolje, da me pokličete. Sej sej brezplačno vedeževanje je že nekaj, samo vedeževanje po telefonu skupaj z mano pa čisto neka višja, boljša in kvalitetnejša izkušnja.

Mojo telefonsko številko že poznate. Na vrhu spletne strani je zapisana. Pokličite me. Za vas bom pogledala za službo, za ljubezen, za družinske zadeve, kariero, počutje, osebo srečo in še in še in še. Tukaj sem za vas.