Osnovni pomen figur iz kavne usedline

By | 06/04/2021
pomen figur kavne usedline

Zelo dobro je, če spoznate najprej osnovni pomen figur iz kavne usedline. Te osnovne figure so kot zemljevid, ki mu s prstom sledite in ki vas pripelje tja kamor si želite ali pa ne. Vse je odvisno kako berete simbole, ki se vam pojavljajo v kavni usedlini.

Zato je za vedeževanje iz kave pomembno, da sledite osnovnim smernicam. Potem pa pogledate na podrobnejši seznam na katerem so navedeni simboli kavne usedline.

Najosnovnejši pomen figur iz kavne usedline

Črte v kavni usedlini

Vertikalne črte predstavljajo posameznikove cilje. 

  • bolj kot so črte temne in ravne, večja možnost je, da se cilj tudi dejansko uresniči;
  • bolj kot so črte vijugaste in s prekinitvami, več pozornosti je potrebno posvečat tem ciljem,d a ne pride do prekinitev in do nerealizacije teh ciljev

Dolga črta – vaše življneje bo lahko sicer dolgo, a brez značaja in brez skrbi, brez skrbi za druge
Poševna črta – pazite se slabega počutja in bolezenskih stanj. Paziti je potrebno, da se stvari za vas ne končajo slabo ampak dobro
Prekinjene črte – težave na področju financ
Ukrivljene črte – sovražnik se dobro skriva, treba ga je poiskati in umakniti, ker s elahko zgodi, da če se sovražnik razkrije, da se za vas ne bo dobro končalo
Valovite črte – potovanja, ki so v večini primerov nepričakovana in precej dolga
črte, ki se križajo med sabo – srčne bolečine zaradi ljubezenskih premikov in dogajanj

Temne pike v kavni usedlini

Temne pike so seveda zato, ker je usedlina temne barve. Sicer pa več temnih pik na kupu pomeni, da se bo prejelo nek večji denar.

Trikotnik v usedlini

Trikotniki predstavljajo spremembe, ki prihajajo ali so v teku

Krog kot simbol

Krog predstavlja uspeh, ki prihaja ali pa je že tu pa ga spraševalec ne vidi ali ne razume kot uspeh.

Vprašaj kot simbol

Če v simbolih kavne usedline zasledimo vprašaj, je to znak, da šloganje iz kave ni dovolj za dajanje odgovorov. Potrebno je uporabiti še kake druge tehnike napovedovanja prihodnosti, da bi se potrdilo ali ovrglo to kar se vidi v figurah kavne usedline.

Klicaj je tudi simbol

Če se kot figura kavne usedline pojavi klicaj je to znak, da je temu predelu šalice potrebno posvetiti več pozornosti in da je zato v tem predelu potrebno dodatno iskanje simbolov, dodatno in pazljivo dajanje odgovorov in interpretacije. Druga simbolika klicaja pa je nevarnost in napetost.

Živali so pomembne figure iz kavne usedline

Predstavljajo karateristike, ki bi jih moral imeti spraševalec ali pa karateristike človeka, ki se ga vidi v simbolih. Ponavadi živali ne predstavljajo točno živali ampak značaj nečesa.

Pomen figur iz kavne usedline je nekaj kar se je , enostavno povedano, potrebno naučiti. Seveda to pride s prakso. ne se obremenjevat, če vam s prve ne bo uspelo. Potrebno je pogledat vse aspekte šloganja iz kave.