Dodatni nasveti za šloganje iz kavne usedline

By | 21/04/2021
šloganje iz kave

Preberite dodatne nasvete za šloganje iz kavne usedline, ker ni vse samo v poznavanju simbolov za šloganje iz kave

Dvig kvalitete šloganja iz kave na višji nivo

Kdor želi šloganje iz kave dvigniti na višji nivo, potem lahko naredite sledeče:

  • dvignite kvaliteto kave, ki jo kuhate;
  • prepražite sami kavo namenjeno branju simbolov iz usedline;
  • izberite organskio pridelana kavna zrna;
  • zmeljite kavo bolj na drobno;
  • naj bo kuhanje kave ritual za vas;
  • ne pozabite na besedne rituale;
  • kupite keramične šalice ;
  • kupite šalice, ki niso samo šalice ampak so namenjene točno in samo za vedeževanje iz kave ali čajevih listov.

Na ebayu lahko kupite šalice, na katerih so narisana astrološka znamenja. Tako se lahko kavo ali čajeve liste kombinira z astrologijo. Ravno tako lahko kupite šalice na katerih so narisane igralne karte. Tako se lahko šloganje iz kave poveže s šloganjem iz kart.

šloganje iz kave
vedeževanje iz kave

Kvaliteta kave in kvaliteta postopka bo pokazala vaše spoštovanje do divinacije s kavno usedlino. Glede na to, da se gre za vedeževanje prihodnosti, za šloganje iz kave, se tega lahko lotite na res profesionalen in ritualen način. Ne se “jokat”, če vam ne bo šlo. Ponavljajte vajo, dvignite nivo, pokažite spoštovanje do prihodnosti.

Prava šlogarica kavo bere

Mnogi pravijo, da moraš bit nadarjen za branje kavne usedline, da to zna le prava šlogarica.  To dejansko ne drži. Le vaja dela mojstra. Obenem je zelo pomembno, da si človek vzame čas in da zna iz simbolov, ki jih prepoznava v kavni usedlini, sestaviti zgodbo. 

Ker vedeževanje iz kave je umetnost, zelo blizu vedeževanju iz kart. Torej potrebno je znat najprej prebrat simbole, potem pa te simbole združiti v zgodbo. Oglejte si seznam s simboli kavne usedline

Vse se začne in konča pravzaprav pri intuitivnih zaznavah. Intuicija nam pravzaprav pokaže simbol, intucijija poveže simbole med sabo. In urjenje intuicije je tako kot urjenje mišic v nogah za tek maratona. 

Kolikokrat se je že zgodilo, da ste gledali v šalico žoca in kavno usedlino, pa niste videli nič. Potem je pa vaša kolegica ali, v veliko primerih, mama ali kaka druga starejša ženska, v roke vzela taisto šalico in kar naenkrat začela videvat konja, črke, kroge, vulkan, račko, jezero in še vse ostalo. Zanimivo a ne : )

Tisti, ki popije kavo, s svojimi mislimi, mentalom, dušo in telesom, oblikuje kavno usedlino na nezavednem nivoju, tega se pravzaprav sploh ne zaveda. To je nekaj posebnega, čarobnega, nam navadnim smrtikom popolnoma nejasnega.

Besedni rituali vedno prav pridejo in najdejo svoje mesto

Da bi bil uspeh kar se da zagotovljen, je dobro uporabiti tudi besedne rituale, če lahko temu tako rečem. Da bi vedeževalka dosegla čim večji učinek, bi bilo dobro, da bi pred začetkom branja kavne usedline, v roko vzela šalico in izrekla sledeče besede: “Nebesni angeli in vse  vodne vile Luninine mesečine … naj vse hudobno izgori. Naj voda, zemlja, ogenj in zrak, od začetka do konca, pokažejo prihodnost skozi kavno usedlino.”

Tudi sami si lahko priredite izrečene besede ali pa uporabite že med kuhanjem molitev po vaši izbiri. Te kave se ne kuha za poživitev popoldneva ali da se boste lažje zjutraj zbudili. Ta kava se kuha za namene napovedovanaj prihodnosti, pregled sedanje situacije, pogled v preteklost. Ta kava je namenjena nečemu višjemu, kar pravzaprav vi ne poznate. Težko je to razložiti.

Šalica in podstavek

Ponavadi je vedno tako, da ko se kavo popije in zavrti, da se potem obrne šalico na glavo na podstavek, na mali krožnik. Sedaj pa pozor: ko se kavna usedlina malo posuši in ko šalico dvignemo iz podstavka z namenom branja figur v kavni usedlini, se lahko zgodi to, da se šalica drži krožnika. 

To je znak, da oseba ne potrebuje branja kavne usedline, ne potrebuje vpogleda v dogajanje in v prihodnost. 
Pa vendar  vam iz izkušenj povem, da se niti eden, ki se je odločil da mu pogledam v kavno usedlino, ni ustavil pri tem in je na vsak način želel šloganje iz kave. Sama sem opozorila vsakega, da nima smisla, da to pomeni, da gre vse kot mora in da je prosperiteta zagotovljena, pa ni zaleglo.

Nič narobe, samo povem tudi vam, da boste to razumeli.

Preberite kako se ponavadi porazdeli notranjost šalice za vedeževanje iz kave

Kako daleč v prihodnost pokaže kavna usedlina

Splošno prepričanje velja, da simboli kavne usedline kažejo 6 mesecev prihodnosti.  Pa vendar je splošno prepričanje nekaj, praksa je pa nekaj drugega. Sama vidim veliko dlje. Poznala sem pa šlogarice starega kova, ki so že več kot 40 let pokojne, ki so videle tudi za nekaj let v naprej, medtem ko so videle tudi obrise daljne prihodnosti človeka. 

Znanje starih šlogaric se je prenašalo in se še vedno prenaša samo od ust do ust. le redkokatera knjiga zares zajame to znanje tako kot se zagre. Tudi to, ko vam sedaj pišem, so le fragmenti tistega kar bi vam lahko zapisala. Zakaj ne napišem več sprašujete? Ker ne bi razumeli, ker ne bi znali sprejeti. Nič narobe. Tako to pride.

Male a pomembne podrobnosti o vedeževanju iz kave

Če so figure kavne usedline jasno vidne, jasno izražene, potem je to znak za turbolentne življnejske dogodke s katerimi se bori in ne objokuje.

Če so figure v kavni usedlini tanke, a lepo izražene, s tankimi orisi, potem gre za človeka, ki ve kaj si želi v življenju, ima načrte, ima želje in ve kaj se mu dogaja v življenju.

Bolj kot je figura v kavni usedlini bliže ročaju s katerim je človek prijel za šalico, bolj simboli govorijo o svetlih in temnih plateh družine iz katere izhaja.

Bolj kot je velik simbol, bolj mu je treba posvetiti pozornost. 

Bolj kot je kavna usedlina s simboli medla, bolj je to znak, da gre za osebo, ki nosi veliko skrivnosti.

Kako se sploh lotimo šloganja iz kave

Ugodni dnevi za branje simbolov

Ne gre se za najbolj ugodne dneve ampak bolj katerih dni se je dobro izogibati. Torek, sreda, četrtek, petek in sobota so ugodni dnevi za vedeževanje iz kave. Ponedeljek in nedelja pa ne. Tudi med prazniki se je dobro vedeževanju iz kave izogibat. 

Sicer nič ne bo narobe, če boste šlogali iz kave tudi v soboto ali nedeljo. Bolj se gre za to, da če iščemo perfekcijo, potem je pomembno kateri dan se lotimo šloganja iz kave.

Preberite še kaj pomenijo črke in številke kot figure kavne usedline